Teqtik, Websites - strategie en meer...

Werken met je talenten, doen waar je goed in bent en wat je leuk vindt, zo raak je bevlogen en wordt je nóg beter! 

Bij Teqtik® bouwen we eenvoudige websites voor bedrijven met mensen die werken vanuit visie en passie. De bevlogenheid van deze mensen geeft ons de energie én inspiratie om te doen wat we graag doen en waar we goed in zijn. 

Inspiratie omzetten in concepten en slimme oplossingen

Vanuit de persoonlijke gesprekken met onze klanten krijgen we de inspiratie die we weer omzetten in ideeën en oplossingen voor onze klanten. Iedere organisatie is verschillend en heeft andere behoeften. Met gevoel voor de situatie, ons enthousiasme, creativiteit én positiviteit gaan we graag de duurzame samenwerking aan! 

 

 

Contact

Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen.

Ik ben telefonisch bereikbaar op T. 06 - 523 261 47
per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Affiliate marketing

Affiliate marketing is een vorm van internetmarketing waarbij adverteerders (bedrijven) hun partners affiliates (dit zijn publicerende websites) belonen voor de via hun gegenereerde verkopen of leads (zoals lidmaatschappen - abonnementen).

In Nederland kennen we een aantal grote affiliate platformen. Dit zijn websites waar vraag en aanbod bij elkaar gebracht worden. Heb je een website en wil je affiliate worden dan kun je je aanmelden als publisher. Heb je een webshop of dienst die je via je website verkoopt dan kun je extra omzet genereren door je aan te melden als adverteerder. Het affiliate platform zorgt ervoor dat publishers en adverteerders bij elkaar gebracht worden en rekent daarvoor een kleine commissie door aan de adverteerder. 

Bekende affiliate platformen in Nederland zijn;

  • Zanox, met adverteerders als Ditzo, Independer, FBTO, Cool Blue en Zalando
  • Tradetracker, met o.a. adverteerders als CenterParcs, Beeksebergen, 
  • Tradedoubler, met o.a. Landal Greenparks
  • Affilinet

Wij hebben de afgelopen 10 jaar veel ervaring opgedaan met affiliate marketing, een deel van onze inkomsten bestond uit affiliate marketing via enkele van onze websites.

Een voorbeeld

In de zomer van 2016 hebben we een klant van ons geholpen door zijn webshop als adverteerder te linken aan het platform van tradetracker. Dat leverde binnen een maand €600 euro extra omzet op en de maanden die volgden gingen richting de €1000,-. Eenvoudig te behalen extra omzet waarvoor je alleen betaald als je deze ook hebt.

Wanneer is affiliate marketing interessant?

  • Als je een website of blog hebt met vele unieke bezoekers per dag kan het heel interessant zijn om affiliate te worden 
  • Als je een webshop hebt, helemaal als deze eenvoudig te koppelen is met het affiliate platform. Een mooi voorbeeld hiervan is SEO shop of Magento

 

Eenvoudige websites

U wilt graag een eigen website, misschien hebt u al eerder een website gehad. Die was wel mooi maar na een tijdje was de website niet meer up-to-date omdat het moeilijk en lastig was om zelf iets te veranderen of aan te passen. De websitebouwer was lastig te bereiken of had geen tijd of zin ?

Wij ontwikkelen eenvoudige websites. Het zijn slimme websites, gemaakt in Joomla waarbij u zelf alle inhoud op uw website eenvoudig kunt aanpassen. Wij leggen u het graag uit met een training.

Als u dit juist niet wilt kunnen wij ook alles voor u doen, u mag zelf kiezen, het maakt ons niet uit!

Teqtik, eenvoudige websites die werken! T. 06 - 523 261 47

Eenvoudige websites die werken!

Contact

Teqtik®, " Eenvoudige websites die werken!"

Dr. C.A.J. Quantstraat 47
7478 XA Diepenheim
T. 06 - 523 261 47
KvK 08113144
BTW 137424024B02