Skip to main content

Over Teqtik®

Mijn naam is Iwan Nijkamp, hartelijk welkom op mijn website!

Uit pure nieuwsgierigheid, mijn passie voor het werken met Photoshop en de oneindige mogelijkheden van het internet heb ik in 2003 mijn eerste website en diverse logo's ontwikkeld. Ik vond dit machtig gaaf om te doen en ik was er goed in, vandaar dat ik besloot om naast mijn "normale" werk (recruitment en loopbaan advies) bedrijfsmatig websites te gaan bouwen. Ik werkte onder de naam Weblooks Reclame en vormgeving.

Eén dag per week en een aantal avonden werkte ik aan de websites, de overige 4 dagen werkte ik bij Tjellens Loopbaan Professionals, een recruitmentbureau waar ik ook mijn kennis van het "websites bouwen" kon toepassen in de recruitmentconcepten die we ontwikkelden en implementeerden. Diverse "werkenbij" websites hebben zeker bijgedragen aan een goede instroom van personeel bij de bedrijven waarvoor we werkten. 

Websites voor de doelgroep

Websites moeten de doelgroep aanspreken, de doelgroep bestaat immers uit de klanten van mijn opdrachtgevers. Hiervoor maak ik eenvoudige slimme websites die aansluiten bij het DNA van mijn klanten. Ik maak gebruik van een mooie look die eenvoudig aan te passen is. Ook analyses van het bezoekersgedrag op de websites geven mij nuttige informatie waarmee ik mijn opdrachtgevers optimaal kan adviseren voor de beste resultaten.  

O ja, ik werk graag samen met andere mensen die bevlogen zijn en goed in wat ze doen, samen maken we Teqtik® en verbinden we talenten!

Teqtik®, eenvoudige websites die werken!

Vanaf 1 juli 2016 heb ik mijn eigen talenten en werkzaamheden samengevoegd in Teqtik®....en nog iets anders waarin ik goed ben, een zeer bijzondere combinatie van online- en persoonlijke dienstverlening. Maak kennis met Teqtik® en neem contact met me op!