• Home
  • Referenties websites

Referenties websites

Contim.nl

Contim.nl

DE PROCESVERBETERAAR Contim helpt u met het continue verbeterproces. Zorgen dat uw processen de juiste dingen doen en tevreden klanten: Daar gaat het om!

Bekijk website

PHJ Automation B.V.

PHJ Automation B.V.

PHJ Automation B.V. in Neede is een bedrijf dat actief is op het gebied van de levering van industriële automatiseringsoplossingen. Er is een groeiende internationale klantenkring die enthousiast is over de inventieve en oplossingsgerichte toepassingen.

Bekijk website

Bikewheels

Bikewheels

BikeWheels is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het vervaardigen van hoogwaardige handgespaakte wielen. Wielen worden volledig met de hand gebouwd met materialen die in goed overleg met de klant worden afgestemd.

Bekijk website

Carpsquare

Carpsquare

Speciaal onderdeel van de populaire Hengelsport- en Botenbeurs in Utrecht wordt Dit karperplein vormt een ‘beurs binnen een beurs’ en met o.a. meer dan 30.000 facebook vrienden wordt de beurs ieder jaar weer groter!

Bekijk website

Campings aan het water

Campings aan het water

Campings aan het water geeft u een overzicht van campings gelegen aan het water of met (vis)water op de camping.

Bekijk website

Resort De Arendshorst

Resort De Arendshorst

Camping direct gelegen aan de rivier de Vecht te Ommen. Een visstek bij uitstek. Fietsliefhebbers, kanoërs en wandelaars genieten op talloze routes van de prachtige natuur in het mooie Vechtdal Overijssel.

Bekijk website

Vissen En Vakantie

Vissen En Vakantie

Website met per dag tussen de 200 en 500 bezoekers afhankelijk van de dag van de week. Aanbod van veel verschillende visvakantie reisaanbieders, viscampings, betaalwateren en allerlei andere locaties met vismogelijkheden.

Bekijk website

Teqtik, eenvoudige websites die werken! T. 06 - 523 261 47

Eenvoudige websites die werken!

Contact

Teqtik®, " Eenvoudige websites die werken!"

Dr. C.A.J. Quantstraat 47
7478 XA Diepenheim
T. 06 - 523 261 47
KvK 08113144
BTW 137424024B02